Doi minori au fost prinși de un polițist local, la scurt timp după ce au sustras un telefon mobil, unui tânăr ce se afla în Ștrandul din Piatra Neamț. ”Incidentul i-a fost semnalat polițistului local aflat în patrulare în zona Restaurantului Tequila din Ștandul Tineretului, de către un minor, vineri, 20.05.2022, în jurul orei 15.00.

Acesta a declarat că telefonul i-a fost luat din mână, de către alți doi adolescenți, ce se plimbau cu bicicletele, în apropiere.

Agentul Poliției Locale Piatra Neamț a pornit imediat după cei doi, depistându-i pe strada Aleea Brazilor, în dreptul podului de la Căprioara. Cu sprijinul echipei de intervenție rapidă, R.S. și A.S., cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au fost conduși la sediul Poliției Locale unde, după ce au fost identificați, au fost predați Poliției Municipiului Piatra Neamț, în baza documentelor de constatare a infracțiunii de furt, în vederea continuării cercetărilor. Telefonul mobil furat a fost restituit aparținătorului”, transmite Politia Locala Piatra Neamt.

I.C. (sursa foto: Politia Locala)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.