Doi tineri din Zanesti au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost reintroduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

În fapt, la data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 01.00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, au fost sesizaţi de către un bărbat din Zăneşti despre faptul că persoane necunoscute l-au deposedat, prin violență, de portofel.

În urma investigaţiilor efectuate, la aproximativ 10 minute de la sesizare, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliției, în vederea audierii.                                                 .

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 9/10 octombrie a.c., în timp ce doi tineri de 21, respectiv 22 de ani, ambii din Zănești, se aflau pe o stradă din aceeași localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat de 37 de ani, din Zăneşti, pe care l-ar fi deposedat de portofelul în care se aflau bani și documentele personale.

Bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști şi restituite persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, tinerii au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.