Infractorul de 17 ani din Tg. Neamt, care a jefuit în plina strada o femeie de 72 de ani, a avut parte de clemență din partea judecatorilor, după ce a fost prins și reținut de polițiști, acesta fiind plasat sub control judiciar, adică lăsat in libertate, singura lui obligatie, fiind sa se prezinte periodic la Politie, pentru a da cu subsemnatul.

La data de 4 octombrie a.c., persoana în cauză au fost prezentată instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

În fapt, la data de 3 octombrie a.c., lucrătorii Poliției orașului Tg. Neamț au identificat și depistat un minor de 17 ani din Tg. Neamț, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta este suspect de comiterea infracțiunii de furt. În fapt, minorul este suspectat că la data de 1 octombrie,  jurul orelor 15.30 a sustras unei persoane care se deplasa spre domiciliu o genată în care se aflau acte și un telefon mobil.

Geanta a fost abandonată de suspect după producerea faptei însă telefonul a fost recuperat după ce a fost depistat suspectul.  

Valoarea prejudiciului produs prin comiterea infracțiunii este de aproximativ 700 lei .

Împotriva suspectului a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore”, informeaza IPJ Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.