Polițiștii nemțeni au depistat un tânăr de 27 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, tentativă de furt și amenințare.

La data de 1 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat un tânăr de 27 de ani, din Piatra Șoimului, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și o lună, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, tentativă de furt și amenințare.

În fapt, la data de 29 octombrie 2015, tânărul a exercitat acte de violenţă asupra unei femei, în timp ce se deplasa pe o stradă din Piatra Neamţ. Totodată, în cursul lunilor septembrie – noiembrie 2015, în timp ce se afla în incinta unei instituții publice, acesta a ameninţat o persoană cu acte de violenţă, iar la data de 2 decembrie 2015, în timp ce încerca să sustragă mai multe pachete de ţigări, a ameninţat administratorul cu incendierea societății comerciale.

Poliţiştii l-au condus şi depus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.