Un tanar in varsta de 20 de ani a fost retinut vineri de politistii din Roman. Acesta talharise trei femei in cinci zile pe strazile din Roman. Judecatorii au dispus arestarea sa pentru 30 de zile, anunta IPJ Neamt:

”În ziua de 18.08.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman au efectuat o perchiziție domiciliară la locuința unui tânăr de 20 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor fapte de tâlhărie.

Astfel, în urma documentării activităților infracționale și a identificării în această locație a bunurilor provenite din săvârșirea faptelor, tânărul a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea a trei infracțiuni de tâlhărie. Acesta este cercetat pentru faptul că în perioada 10-15.08.2017, pe timp de seară, a acostat trei femei pe raza municipiului Roman, pe care le-a deposedat de genți, prin folosirea violenței. Polițiștii au reușit recuperarea a 50% din prejudiciul creat, bunurile fiind înapoiate persoanelor vătămate. După reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta a fost prezentat Judecătoriei Roman în data de 19.08.2017, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.