Actualizare- 7 august: La data de 6 august a.c., în jurul orei 01.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost informați de către reprezentații Complexul de Servicii ,,Ion Creangă” cu privire la faptul că minorul, în vârstă de 15 ani, dispărut la data de 31 iulie 2022, a revenit în centru.

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 22.00,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 09.00, minorul CUCEREANU PETRU, în vârstă de 15 ani, a părăsit în mod voluntar Complexul de Servicii ,,Ion Creangă” și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 metri, ochi negri, păr brunet.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un hanorac negru, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțat cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, precum și în localitățile limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.