Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Bunul sustras a fost recuperat de polițiști și înapoiat persoanei vătămate.

În urma unei sesizări primite la data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au demarat toate verificările în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

Din investigațiile efectuate, în jurul orei 17.00, polițiștii au identficat un minor, de 17 de ani, din Ruginoasa, pe care l-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 6 octombrie a.c., prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras unui minor în vârstă de 11 ani, din Bîrgăuani, telefonul mobil.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Bunul sustras a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.