Un tânăr de 18 ani din judetul Iași, a fost dat dispărut de fratele său. Acesta a fost văzut ultima oară ieri, 8 decembrie, când a plecat să-și conducă prietena la o scoala din Roman. Tânărul obișnuia să mai rămână anumite perioade la niște amici din Roman și conform apropiatilor, era amator de jocuri de noroc. ”La data de 8 decembrie, în jurul orei 12:30, polițiștii au fost sesizați de către un minor, de 17 ani, din județul Iași, cu privire la faptul că, fratele său IAMANDI DIONISIE în vârstă de 18 ani, a plecat să își conducă prietena la o unitate școlară, din municipiul Roman, la aceeași dată, în jurul orei 10:30 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.80 m, greutate – 70 de kilograme, constituție atletică, păr brunet, scurt, ochi căprui.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare negru, fiind încălțat cu pantofi de culoare albastru.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, transmite IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.