Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat un tânăr de 22 de ani, din Bârgăuani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt. Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, ieri fiind introdus în arestul I.PJ. Neamţ.

În urma documentării activității infracționale a acestui, s-a stabilit că în ziua de 07.06.2017, în timp ce reclamanta se deplasa pe o alee din faţa unui bloc de pe strada Nicolae Iorga, a fost ajunsă din spate de către tânăr, care i-a smuls din mâna geantă, după care a fugit printre blocuri. Totodată, fata de acesta cercetările au fost extinse și pentru săvârșirea unui furt.

Astăzi polițiștii de investigații criminale vor prezenta persoana Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.

Un alt bărbat de 32 de ani, din Zănești a fost reținut de polițiștii roznoveni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta este cercetat pentru faptul că în noaptea de 13.06.2017, fiind sub influența băuturilor alcoolice a deposedat, prin violență, un alt bărbat de 38 de ani, cu care se afla în fața unui magazin din orașul Roznov, de o sumă de bani. Ieri bărbatul a fost depistat la o stână situată în extravilanul comunei Zăneşti, fiind preluat și reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.