Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț  continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului MAGDALINA DUMITRU CONSTANTIN, de 27 ani, dispărut la data de 04 iunie 2021.

La data de 05 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, MAGDALINA DUMITRU CONSTANTIN, de 27 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de 04 iunie 2021 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : înălţime – 1.78 metri, greutate –90 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochi verzi.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare neagră, panaloni tip jeans de culoare albastru închis, încălțăminte tip bocanc de culoare închisă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia, mediatizarea realizându-se după obținerea acordului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.