Actualizare stire: La data de 20 noiembrie a.c., tânărul a fost prezentat de polițiști Judecătoriei Tîrgu-Neamț, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, informeaza IPJ Neamt.

Stirea initiala: Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au identificat și reținut persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial.

La data de 19 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Pipirig, cu privire la faptul că în ziua precedentă a fost victima unei tâlhării.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, pe care au condus-o la sediul poliţiei, în vederea audierii.

Din cercetări a reieșit că, la data de 18 noiembrie a.c., prin exercitarea de acte de violență și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, un tânăr de 21 de ani, din Pipirig, ar fi amenințat și deposedat un bărbat de 37 de ani, de telefonul mobil și 300 de lei.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu- Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.