Actualizare- IPJ Neamt: La data de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani au depistat, pe o stradă din aceeași localitate, tânărul de 27 de ani, dispărut la data de 7 aprilie 2022.

Din verificările preliminare efectuate a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta s-a aflat pe raza județului Bacău și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săbăoani continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului Percă Aurel, de 27 ani, dispărut la data de 7 aprilie 2022.

La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat, de 61 de ani, cu privire la faptul că, la data de 7 aprilie 2022, fiul său PERCĂ ANTONEL, în vârstă de 27 de ani, din Săbăoani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că tânărul a mai părăsit domiciliul în repetate rânduri, revenind la scurt timp.

Semnalmente: înălţime – 1.80 m, greutate – 85 de kilograme, păr tuns scurt, brunet, ochi căprui.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș albastră, pantaloni de trening maro, fiind încălțat cu pantofi negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Săbăoani și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării tânărului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.