Actualizarei- IPJ Neamt: La data de 1 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost informați cu privire la faptul că, minorul în vârstă de 16 ani, dispărut la data de 17 noiembrie a.c., a revenit în Complexul de Servicii ,,Ion Creangă” din Piatra Neamț.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 01.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 17 noiembrie 2021, în jurul orei 16.00, minorul GOICEA LEON CĂTĂLIN, în vârstă de 16 ani, a părăsit în mod voluntar Complexul de Servicii ,,Ion Creangă” din Piatra Neamț şi nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.75 m, greutate – 65 de kilograme, păr șaten, ochi căprui.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care minorul le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorului.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.