Un tanar de doar 20 de ani din Piatra Neamt a fost retinut ieri. Acesta are la activ nu mai putin de ptru talharii comise in luna octombrie in Piatra- Neamt. Victimile sale sunt doar femei, pe care le acosta si le fura bunurile, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În ziua de 07 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ au depistat un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamț, care este bănuit de săvârșirea a trei infracţiuni de tâlhărie şi a unei infracţiuni de complicitate la furt.

Acesta a fost preluat de polițiști în baza mandatului de aducere și reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Tânărul este cercetat pentru faptul că în cursul lunii octombrie a.c., pe raza municipiului Piatra Neamț ar fi acostat patru femei, pe care le-ar fi deposedat de bunuri, prejudiciul ridicându-se la 3000 lei. În urma depistării, persoana în cauză a fost condusă la sediul unităţii de poliţie și reținută, iar astăzi urmează să fie prezentată în data de 08.11.2017 Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză şi recuperării prejudiciului.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.