O tanara de 19 ani din Sabaoani, jud. Neamt, data disparuta de mama sa, a fost gasita bine mersi tocmai in judetul Ialomita, la un barbat cu 30 de ani mai in varsta. ”Polițiștii au depistat tanara de 19 ani, din localitatea Săbăoani, care în seara de 26/27 iunie 2020, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

La data de 29 iunie a.c., în urma investigațiilor desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani în colaborare cu cei ai Poliţiei oraşului Ţăndărei, a fost depistată tânăra de 19 ani, pe raza localității Țăndărei din județul Ialomița, la locuința unui bărbat de 48 de ani.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, tânăra s-a aflat pe raza aceleiași localități și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, la data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Săbăoani au fost sesizați de către o femeie de 44 de ani, din aceeași localitate, despre faptul că, în seara de 26/27 iunie 2020, fiica sa de 19 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit”, informeaza IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.