Actualizare stire 30 septembrie– IPJ Neamt: La data de 29 septembrie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, a fost depistată minora de 14 ani, dispărută la data de 27 septembrie 2021, în satul Miron Costin.

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, minora s-a aflat pe raza localității Trifești și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Aceasta a fost încredințată în siguranță familiei sale.

Stirea initiala: La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o femeie, de 34 de ani, din Dulcești, cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie 2021, în jurul orei 15.00, fiica sa MOROȘANU ALEXIA IONELA, în vârstă de 14 ani, a plecat în mod voluntar de domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.70 metri, greutate – 60 de kilograme, ochi căprui, păr roșcat, fără semne particulare.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dulcești, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.