Actualizare- 17 iulie: Trupul fetei a fost gasit, fiind observat de o persoana care se afla pe marginea apei, a anuntat ISU Neamt.

Stirea initiala: O tanara de doar 16 ani, este cautata de salvatorii ISU in apele raului Moldova, in zona Roman. Alarma a fost data seara trecuta, in jurul orei 21:30, cand la 112 s-a anuntat ca fata s-ar fi fi aruncat in apa. ”Aseară, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană s-a aruncat de pe un pod pietonal, din localitatea Cotu Vameș, în apele râului Moldova. Pompierii, cu ajutorul unei bărci, au căutat în apele râului Moldova persoana,  până la ora 01.00. În această dimineață, începând cu ora 08:30, pompierii romașcani au reînceput căutările”, a anuntat ISU Neamt in aceasta dimineata.

Conform apropiatilor, tanara este din Roman si s-ar fi certat cu prietenul ei, un baiat de aceeasi vârsta. Seara trecuta i-a dat intalnire baiatului pe o punte de peste râu, la limita orasului Roman cu comuna Horia, amenintand ca daca nu vine, se arunca in apa. Speriat, tanarul a plecat spre locul intalnirii, insa cand era in apropiere, a observat-o pe tanara cand s-a aruncat in apa.

Imediat au demarat cautarile la solicitarea politistilor, insa pana acum, fara succes. Un lucrator de la o hidrocentrala ar fi declarat ca a observat corpul fetei in apa, deci sansele ca aceasta sa mai fie gasita in viata, sunt aproape nule.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.