Actualizare- IPJ Neamt: La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 19.00, în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, a fost depistată tânăra de 20 de ani, dispărută la data de 21 februarie 2022.

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat pe raza localității Gârcina și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ceahlău au fost sesizați de către o femeie, de 61 de ani, din Ceahlău, cu privire la faptul că ASTANEI ELENA-ANDREEA, concubina fiului său, în vârstă de 20 de ani, din Gârcina, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că tânăra a mai părăsit domiciliul în repetate rânduri, revenind la scurt timp.

Semnalmente: înălţime – 1.60 – 1,65 m, greutate – 58 de kilograme, ochi căprui, păr brunet, ondulat, de lungime medie.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde închis, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțată cu ghete albe.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Ceahlău și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.