Actualizare- 3 ianuarie:La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost informați cu privire la faptul că tânăra în vârstă de 26 de ani, din Piatra Neamț, dispărută la data de 31 decembrie 2021, a revenit la domiciliu.

Din primele verificări a reieșit că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că pe perioada dispariției, aceasta s-ar fi aflat pe raza municipiului Piatra Neamț”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

Stirea initiala: La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, cu privire la faptul că, la data de 31 decembrie 2021, numita PINTILIE GABRIELA MIHAELA, în vârstă de 26 de ani, din Piatra Neamț, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 m, greutate – 40 de kilograme, păr șaten, lung, ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu pantalon tip training de culoare verde, o haină tip cojoc de culoare neagră cu guler gri, fiind încălțată cu ghete de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.