Tânărul care intrat cu mașina în copac în centrul orașului Piatra Neamț, a rămas și fără permis de conducere, pentru comportament agresiv în trafic. ”În continuarea verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Piatra-Neamț, s-a constata comportamentul agresiv al conducătorului auto în trafic, fapt care cumulat cu evenimentul rutier în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, a condus la reținerea permisului de conducere pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Neamț.

Un șofer începător a făcut mașina daună totală în centrul Piatra Neamț

Un accident rutier s-a produs în urmă cu scurt timp, în jurul orei 12:30, în centrul orașului Piatra Neamț. Conform imaginilor transmise de un martor, o mașină a intrat într-un copac în fața sediului Telekom, pe Bulevardul Republicii. La volan era un tânăr de 18 ani, din Dumbrava Roșie, posesor de permis de conducere de doar două luni. Din fericire nu au fost victime, însă mașina pare a fi daună totală.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat că, un tânăr de 18 ani, din Dumbrava Roșie, care se deplasa dinspre Roman spre Piatra-Neamț, ajuns pe bulevardul Republicii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând cu autoturismul într-un copac.

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acesta a fost sancționat cu amendă, în valoare de 580 de lei și 3 puncte penalizare”, a declarat sinsp. Ramona Ciofu- IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Noroc că i-a stat în cale acel copac cu trunchi solid. Nu vreau să mă gândesc ce se putea întâmpla în lipsa acestui obstacol.
    Și câți ca el!!!
    Politia???

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.