Tânărul care a jefuit doi copii sub amenintarea cu cutitul pe o stradă din Piatra Neamț, a fost arestat preventiv. ”La data de 19  august a.c.,  instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile  a tânărului de 21 de ani, din Piatra Neamț, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

La data de 16 august a.c., polițiștii de investigații din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către doi minori, de 16 ani, din aceeași localitate cu privire la faptul că au fost victimele unei infracțiuni de tâlhărie.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiștii a reieșit că, la data de 16 august a.c., în timp ce cei doi minori se aflau pe o stradă din municipiul  Piatra Neamt, ar fi fost amenințați cu acte de violență de un tânăr de 21 de ani, care folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, le-ar fi solicitat banii pe care aceștia îi dețineau  asupra lor, respectiv suma de 30 de lei, telefoanele mobile și o bicicletă.

Ulterior tânărul în cauză a predat bunurile  sustrase unui alt tânăr de 26 de ani din mun. Piatra Neamţ în scopul vânzării lor.

Tânărul de 21 de ani a fost identificat, la data de 18 august a.c., de o patrula mixtă formată din polițist și jandarm în municipiul Piatra Neamț, fiind condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată”, transmite IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.