Tânărul care și-a stâlcit în bătaie iubita cu 20 de ani mai mare, prinde 2023 după gratii. Acesta a fost arestat preventiv de judecătorii de la Roman.

”La data de 30 decembrie a.c., persoana în cauză a fost prezentată instanței de judecată, față de aceasta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, a anuntat IPJ Neamt.

Reamintim că, la data de 29 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la faptul că, o femeie de 42 de ani, din Nisiporești, a fost agresată de concubinul său, de 23 de ani, din aceeași localitate.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 14:00, cel în cauză, pe fondul consumului de alcool., ar fi exercitat asupra femeii de 42 de ani acte de violență, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate .

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.