Dionisie Iamandi, tânărul de 18 ani care a dispărut săptămâna trecută din orasul Roman, este de negăsit, in ciuda eforturilor politistilor si a familiei, care lanseaza apeluri disperate către cei care l-ar fi putut vedea și ar putea da relatii despre el.

Dionisie este elev de seminar și a fost văzut ultima oară pe 5 decembrie, când si-a condus prietena la o scoala din Roman, disparitia fiind anuntata de fratele său, o zi mai târziu. Familia sustine că în ziua disparitiei, ar fi fost văzut în zona Carrefour din Roman, ”în compania a 4 tipi misterioși”. Cunoscutii îl descriu pe Dionisie ca fiind un tânăr extrem de linistit, respectuos și prietenos, de aceea, ar fi foarte putin probabil ca el să fi plecat de bună voie, fără să mai dea vreun semn. Însă potrivit unor surse, tânărul obisnuia să joace jocuri de noroc, iar înainte să fie văzut ultima dată, ar fi pierdut niște sume de bani la aparate.

Fotografie distribuită de familie și de prieteni, pe rețelele de socializare:

 

În sprijinul rudelor a sărit ieri și deputata Oana Bulai, care a făcut un apel către cei care pot ajuta la găsirea lui Dionisie. ”Apel către toți oamenii de bine! Un tânăr romașcan este dispărut de 5 zile, iar familia și prietenii sunt extrem de îngrijorați.

Orice informație relevantă ajută! Dionisie are 18 ani, iar ultima oară a fost văzut în zona Carrefour Roman.
Dacă îl vedeți sau știți ceva despre el vă rog să anunțați POLIȚIA sau familia la numerele de telefon: 0764399020 sau 0722478744!”, scrie Oana Bulai pe facebook.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.