Atmosfera de sarbatoare, mii de luminite colorate si pietreni care s-au bucurat de o astmosfera perfecta pentru sarbatorile de iarna. In ritmuri de colinde romanesti si in prezenta a zeci de pietreni, sambata seara, autoritatile de la Piatra Neamt au dat startul Targului lui Mos Craciun. Manifestarea se desfasoara in perioada 6 decembrie – 6 ianuarie 2015, pe platoul din fata Casei de Cultura din Piatra Neamt. Incepand cu 21 decembrie, colindele si spectacolele sustinute de artisti locali vor fi practic la ordinea zilei, iar in seara de 23 decembrie ca sosi surpriza ce mare, insusi Mos Craciun.

Aurelia Simionica – Viceprimar Piatra Neamt

”Avem aici alaturi de noi reprezentantii a ceea ce inseamna traditiile si portul romanesc. Va dorim sa fiti sanatosi, va multumim pentru prezenta, si sa dea Dumnezeu sa avem cu totii, sarbatori fericite in Piatra Neamt”

Dragos Chitic – Viceprimar Piatra Neamt

”Buna seara va spun si eu tuturor, luna decembrie este o luna a cadourilor, o luna care da startul sarbatorilor de iarna, o luna in care vine si Mos Nicolae, o luna in care vine si Mos Craciun. Sunt convins ca la majoritatatea dintre dumneavoastra Mos Nicolae a venit, daca inca nu a facut-o o va face in scurt timp, important este sa fim cuminti si sa invatam mai bine – acest lucru este valabil mai mult pentru copii. Pentru a-l determina pe Mos Nicolae sa vina si la Piatra Neamt, am imbracat orasul in straie de sarbatoare, am pornit iluminatul ornamental, am impodobit si bradul din spate, astfel incat sa-i convingem atat pe Mos Nicolae cat si pe Mos Cdraciun sa vina la Piatra Neamt. Pentru ca e o zi de sarbatoare astazi, vreau sa spun la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica, sa aveti sarbatori de iarna frumoase si sa fim cu totii sanatosi, si sa participati alaturi de noi la manifestarile pe care Primaria Piatra Neamt le organizeaza, cu mic, cu mare, si sa va bucurati de surprizele pe care noi le-am pregatit”

Pe toata perioada lunii decembrie Primaria si Consiliul Local Piatra-Neamt au pregatit surprize vizitatorilor.In fiecare zi, incepand cu 21 pana pe 26 decembrie vor avea loc concerte de colinde oferite de cei mai talentati copii din Piatra Neamt. Tot in cadrul targului in seara de 23 decembrie va fi prezent Mos Craciun care va oferi cadouri  tuturor copiilor. Targul este organizat de Primaria si Consiliul Local Piatra-Neamt in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Neamt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.