Prefectura Neamț îl readuce cu picioarele pe pământ pe primarul Vasile Pavăl de la Roznov, după ce primăria a instituit o taxă dovedită a fi ilegala.

Conform unui document emis de Prefectura Neamț și semnat de prefectul Adrian Niță, în anul 2021, Consiliul Local Roznov a adoptat o hotărâre prin care primăria îi obligă pe toți cetățenii din oraș să plătească taxa de colectare a gunoiului, inclusiv pe cei plecați din țară, adică pe cei care nu beneficiază de serviciul respectiv. Hotărârea încalcă 3 legi, aspect care este semnalat într-o adresă transmisă în luna noiembrie 2022 de Prefectură către Primăria Roznov.

Astfel, primarului Pavăl i se pune în vedere să modifice hotărârea din 2021 și să o pună în concordanță cu legea, iar banii încasați ilegal, să îi restitutie persoanelor în cauză.

Documentul emis de Prefectura Neamț:

Ionut CORFU (sursa foto- facebook)

1 COMENTARIU

  1. Se mai fac greșeli și se remediază de organele competente, dar cineva tot trebuie sancționat, ei sunt aleși, numiți, să servească cetățenii in mod corect, au și jurist, să nu pună cetățeanul pe drumuri, pentru a-și face dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.