*Municipalitatea va suporta comisionul de maxim 2% din valoarea tranzacției, comision perceput de bancă pentru efectuarea plății prin POS

Primarul interimar Dragoș Chitic a propus, în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local, din 30 septembrie, introducerea plății cu cardul a taxelor și impozitelor locale. „Prin Ordonanța de Urgență nr. 193/12.12.2002, cu modificările și completările ulterioare, s-a aprobat introducerea sistemelor moderne de plată. Astfel, instituțiile publice care încasează impozite, taxe, amenzi, dobânzi, penalități de întârziere, penalități și alte obligații de plată pot accepta încasări și prin intermediul cardurilor de debit și al cardurilor de credit“, și-a motivat primarul Dragoș Chitic propunerea.

Totodată, prin acceptarea plății cu cardul a taxelor și impozitelor locale, municipalitatea își asumă responsabilitatea de a suporta comisionul de maxim 2% din valoarea tranzacției, comision pe care îl oprește banca în cazul acestui tip de plăți, valoarea urmând a fi stabilită la semnarea contractului cu banca prestatoare.

Andreea AMARIEI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.