Taxi Luca a introdus pe piața taxiurilor din Piatra Neamț, primul taxi special conceput pentru persoanele cu handicap locomotor.

Mașina corespunde tuturor normelor din domeniu, astfel încât, persoanele care nu se pot deplasa singure, beneficiază de un mijloc de transport în cele mai sigure condiții. În partea din spate a mașinii este prevăzut un loc special, spațios, pentru ca pasagerul să poată fi transportat în scaunul cu rotile. Urcarea se face ușor pe o rampă rabatabilă, iar la interior există sisteme foarte sigure de ancorare a scaunului dar și de asigurare a pasagerului.

Volkswagenul Caddy este fabricat în anul 2018 și este prevăzut și cu 5 locuri (șofer+4 pasageri), dar și cu alte dotări necesare unei călătorii confortabile: aer condiționat, tapițerie din piele, etc. Mai mult, combustibilul folosit este unul ecologic, pentru că motorul Euro 6 funcționează cu Gaz Natural Comprimat.

Tariful este același ca pentru orice taxi: 2,7 lei/km ziua și 2,9 lei/km noaptea

Mașina este disponibilă oricând în cursul săptămânii între orele 8- 16, iar pentru curse pe timpul nopții, sâmbăta și duminica, trebuie făcută o programare.

Comenzile și programările se pot face oricând la numărul de telefon 0233 22 44 88 (indicativul mașinii este 01) sau cu ajutorul aplicației Taxi LUCA, din Google Play

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.