Drumul judetean DJ 156A din comuna Tazlau, a intrat in reparatii capitale. Este vorba despre drumul de la intrarea in judetul Neamt dinspre judetul Bacau pe care in aceste zile se toarna un strat de asfalt de intretinere, urmand sa inceapa apoi si lucrarile de reabilitarea completa si consolidare, cu fonduri din bugetul CJ Neamt, anunta Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt: ”Drumul județean DJ 156A, intrarea în județul Neamț dinspre Bacău, în comuna Tazlău, este supus unei ample lucrări de modernizare, executată cu fonduri de la bugetul județean.

De câteva zile a început turnarea covorului asfaltic. Astfel, vor fi remediate portiunile afectate de intemperii și trecerea timpului, care împiedicau desfășurarea traficului în condiții normale.

Pe acest important traseu județean, în perioada următoare vor fi executate lucrări de reabilitare și consolidare, dar până la demararea lor se toarnă covorul de întreținere, pentru că îmi doresc ca toți participanții la trafic să circule în condiții bune.

Am promis nemțenilor o infrastructură rutieră modernă și îmi voi respecta promisiunea!”, declara Ionel Arsene pe pagina lui de facebook.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.