La ultima intalnire cu directorii unitatilor de invatamant din Roman, primarul municipiului a aflat ca anul trecut o parte din copii nu s-au prezentat la deschiderea anului scolar intrucat nu au avut rechizite si parintilor le-a fost rusine sa ii trimita la ore. Impresionat de aceasta situatie, pe ultima suta de metri, Dan Leoreranu a luat initiativa de a-i ajuta cu rechizite macar pe o parte dintre ei, oferindu-le un ghiozdan complet echipat.
Copiii care au beneficiat de proiectul intitulat “Te ajut sa inveti” au fost nominalizati de catre cadrele didactice din scolile si liceele romascane, dupa o analiza a situatiei materiale a parintilor acestora. Proiectul acesta se doreste a fi continuat si in anii urmatori, iar primarul Leoreanu, care s-a implicat direct in acest program doreste ca in anul de invatamant 2015-2016 sa creasca numarul elevilor cu zece la suta.
Pentru cele 130 de ghiozdane si mape complet echipate a fost nevoie de 10.000 de lei. Aceasta campanie de ajutor din partea primariei se vrea ca un sprijin pentru cat mai multi elevi care doresc sa invete, intrucat, in opinia primarului “educatia va fi un plus pentru societate”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.