Telescaunul de pe Cozla, inaugurat de Pinalti și Elena Udrea, moment în care cei doi au fost surprinși într-o ipostază devenită celebră, ar putea fi vândut pentru că nu mai folosește la nimic, a spus Liviu Harbuz la Monitor TV. ”E luată în considerare vânzarea lui (n.red. a telescaunului), asta se face. Pentru că am tot căutat soluții să-l putem introduce într-un circuit care să-l și valorifice, dar nu merge nici pârtia artificială pentru că acolo e un grad de dificultate foarte mare, o înclinație foarte mare, probabil va fi vândut. E luat în calcul. Pentru că nu mai folosește la nimic”, a declarat fostul șef de cabinet al primarului Carabelea.

Telescaunul a fost inaugurat în urmă cu 15 ani, pe vremea guvernării PDL. Având o lungime de 785 metri pe o diferență de nivel de 252 de metri, instalația pe cablu de pe Muntele Cozla este capabilă să transporte nu mai puțin de 1793 de persoane pe oră în cele 42 de scaune.

Harbuz a mai spus în aceeași emisiune, că Locativserv este în pragul falimentului, acesta fiind motivul pentru care directorul Togan și-a dat demisia după aproape 7 ani în funcție.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Din acest motiv fiul procurorului securist a fugit de la Locativ pt ca știa ca a falimentat societatea și ca să nu fie tras la răspundere și a luat talpasita! Mândrii sa fie cei care au pus pe funcție acest incompetent, dar și actuala conducere a primăriei care la mai girat încă 4 ani pe aceasta funcție! Felicitări bombardierilor ca a-ți reușit sa mai falimentati o societate a consiliului local în acest oraș smart!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.