La data de 28 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Trifeşti au fost sesizaţi de personalul din cadrul Spitalului municipiului Roman despre faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat un tânăr ce prezentat o plagă în zona abdomenului.

Din cercetările efectuate, a reieşit că la data de 28 septembrie a.c., în timp ce se afla într-un local din Trifeşti , pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan izbucnit, un tânăr de 22 de ani, ar fi fost înţepat cu un obiect ascuţit, în zona abdomenului, de un alt tânăr de 29 de ani, din localitatea Trifeşti, la scurt timp acesta părăsind incinta localului.

Tânărul de 29 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore,  fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi l-au  încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Neamţ.

În urma constatării medico-legale, s-a stabilit că leziunile suferite au pus în pericol viaţa tânărului, astfel încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovirea sau alte violenţe în tentativă la omor.

Ancheta a fost preluată de specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Neamţ, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

(sursa: IPJ Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.