Atentie, imagini care pot afecta emotional!

O femeie de 42 de ani din Piatra- Neamt a incercat astazi sa-si puna capat zilelor, intr-un mod cat se poate de dramatic.

Totul s-a petrecut pe str. Cetatea Neamtului in jurul orei 9:30, cand un vecin i-a alertat pe parintii femeii cu care acesta locuia in aceeasi casa, ca fiica lor este pe acoperisul locuintei si pare ca ar vrea sa se sinucida. Initial, s-a crezut ca vrea sa se arunce de la inaltime, insa fortele de interventie sosite la fata locului au gasit femeia pe acoperisul unei dependinte, in stare de semiconstienta, dupa ce îsi taiase venele si pierduse o cantitate considerabila de sange.

Parintii spun ca fiica lor trecuse printr-o perioada foarte dificila in timpul studentiei si a fost afectata de o depresie care pare sa fi recidivat. Ei erau in casa in momentul in care femeia incerca sa-si ia zilele, insa au crezut ca doarme. Nu a mai avut tentative de suicid, si parintii cred ca a ales sa faca gestul extrem pe acoperisul casei, pentru a nu putea fi gasita prea repede.

Femeia nu este casatorita si nici nu are copii. Ea a fost preluata de o ambulanta SMURD si transportata la Spitalul Judetean Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.