Un bărbat de 39 de ani, din Vânători-Neamț este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și tentativă la viol. Acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Neamț, pentru comiterea altor fapte penale.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă de furt calificat și tentativă de viol.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 16 decembrie a.c., un bărbat de 39 de ani, împreună cu un minor, din Piatra Neamț ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei de 89 de ani, din Tîrgu Neamț, de unde ar fi sustras un televizor și alte bunuri. Ulterior, la data de 17 decembrie a.c., cei doi ar fi pătruns, din nou, în locuința femeii iar la un moment dat, prin acte de violență,  bărbatul ar fi încercat să întrețină relatii intime cu aceasta.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 30%, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma investigațiilor, barbatului i-a fost documentată activitatea infracțională, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț pentru alte cauze penale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și tentativă de viol.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.