Terex Confort, una dintre cele mai prolifice firme de tâmplărie PVC din Piatra Neamț, aniversează pe 1 aprilie, 2 ani de existență, 2 ani în care o afacere de familie a devenit fără îndoială, una de succes.

Conceptul Terex Confort s-a născut odată cu nevoile clienților noștri. Spre deosebire de ca găsim în industria de tâmplărie din România, ne axăm în principal pe beneficiile pe care le oferă produsele de calitate din gama noastra. Stăm la dispoziție atât în showroom, cât și pe teren, la domiciliile clienților pentru a oferi o consultanță corectă, în avantajul nevoilor solicitate. Oferim calitate și promitem să nu dezamăgim, ci să ne mândrim împreună cu clienții noștri de beneficiile unei tâmplării de calitate și a serviciilor oferite corect către toți cei care ne calcă pragul”, spune Florin Amarinei, cel care a pus pe picioare Terex Confort.

Așadar, afacerea continuă chiar dacă ultimul an a fost unul extrem de greu pentru tot mediul de afaceri. Secretul este calitatea lucrărilor și produselor, dar și perseverența echipei tinere care s-a înhămat la proiect.

Succesul Terex Confort este fundamentat pe încredere, seriozitate și profesionalism. Buna relaționare a companiei cu clienții, și un portofoliu de produse premium care o recomandă în piața de profil, sunt principalele ingrediente care au făcut ca afacerea să se dezvolte tot mai mult, într-un timp relativ scurt.

Astfel, cifra de afaceri s-a dublat în anul 2020, față de anul 2019, anul în care Terex Confort și-a început activitatea pe o piață destul de dificila de accesat, cu o concurență deloc de neglijat.

Afacerea a început pe piața din județul Neamț, apoi s-a extins si pe piața de profil din județul Iași, iar din 2021, Terex Confort a intrat în forța și în județul Suceava. În anul 2021, compania a ajuns deja la 11 angajați și odată cu extinderea în alte județe, numărul acestora va crește cu siguranță.

Terex Confort este reprezentantul de top al fabricii MAXIMA din Bacău, companie producătoare de ferestre și uși premium, oferind o gamă diversificată de tâmplărie marca VEKA și ALUPLAST

Totodată, Terex Confort deține oficial REPREZENTANTA VEKA, showroom-ul fiind situat pe strada Fermelor nr. 121 în Piatra Neamț.

VEKA este numărul unu mondial ca cifră de afaceri în domeniul companiilor producătoare de tâmplărie PVC și este singurul producător de profile pentru tâmplăria PVC care are în portofoliu doar produse de Clasa A, bazându-se pe o calitate excepțională a produselor sale. Colaborarea Terex Confort cu Veka este un real success, portofoliul de clienți pe acest segment, mărindu-se în ultimul an cu 40%.

Veka este lider în domeniul companiilor de profil, oferind exigență în calitate și o garantie de 50 ani pentru produsele comercializate.

Printre produsele de top care ies din fabricile VEKA și comercializate de Terex Confort, se regăseste si VEKA spectral – Tehnologie de top a profilelor PVC, vopsire prin călire și rezistență la zgârieturi. Tehonlogia antiamprente și reflexie a luminii, fac din acest produs unul excepțional și cel mai preferat de clienți.

Produs HAUSTUR – usa antiefractie by Maxima clasă antiefracție Rc4. Haustür este termenul folosit de piața germană pentru ușa principală de intrare în casă (rezidențială). Feroneria acestei usi antiefractie cuprinde broască G-U SECURY Automatic – DR, zăvorâre automată, sistem conceput în concordanță cu cerințele firmelor de asigurări din Germania; broască cu canal de 24 mm în forma de U cu rol de rigidizare suplimentară pentru cercevea; contraplacă dintr-o bucată, plajă mare de reglaje; upgrade fingerprint scanner (amprentă) și motor; upgrade tastatură de perete sau buton; upgrade funcție de deschidere prin telefon cu program SOMFY; balamale ELRAM RONDA cilindrice de 160 kg, design exclusivist; cilindru antiefracție cu cheie șantier; mânere de ușă cu protecție antigăurire.

Terex Confort vine în sprijinul clienților săi și cu anumite facilități, unice pe piata de profil. De exemplu, oferă gratis pentru casele la roșu, folie de protecție pentru tâmplăria deja montată. Folia este conceputa pentru a proteja tâmplăria pe timpul lucrărilor de construcție, până la finalizarea acestora.

Obiectivul Terex Confort pentru perioada următoare, este să intre în top 3 dealeri tâmplărie PVC din Moldova”, ține să precizeze administratorul Florin Amarinei.

Pentru mai multe detalii despre produsele și lucrările pe care le executa Terex Confort, dar și pentru comenzi sau consultanță, puteți accesa siteul companiei terexconfort.ro sau pagina de facebook Terex Confort

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.