Polițiștii rutieri au întocmit două dosare penale, în urma depistării unor conducători auto care au încălcat normele circulației rutiere.

La data de 25 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic un tânăr de 14 de ani, din localitatea Icușești, în timp ce conducea un autoturism, pe un drum comunal din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

***

La aceeași data,  polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au depistat în trafic un bărbat, de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN15, în localitatea Pângărați.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.