Doar 5 persoane asistate social si-au gasit de munca la Bursa locurilor de munca organizata astazi (2 august) de AJOFM Neamt la Tg. Neamt, iar alte 5 persoane au refuzat locurile de munca oferite de angajatorii prezenti la actiune. Alti 4 asistati social din cei peste 100 care au participat, au acceptat sa mearga la cursuri de calificare.”Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  a organizat la Tg Neamt azi, Bursa locurilor de munca pentru persoane defavorizate (beneficiare de ajutor social, persoane de etnie roma, etc).

Au fost contactati 30 de agenti economici, 6 au participat si au oferit locuri de munca corespunzatoare cu pregatirea profesionala a persoanelor carora li s-a adresat aceasta actiune, respectiv 116 locuri de munca vacante in confectii, constructii, servicii. Persoanelor invitate li s-au oferit si doua programe de formare profesionala de confectioner articole din textile si lucrator finisor in constructii.

Au participat un numar de 106 de persoane, din care 44 au fost selectate de catre angajatori, 5 au fost incadrate pe loc, 5 persoane au refuzat locul de munca oferit, iar 4 au optat pentru un curs de calificare”, informeaza AJOFM Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.