Un tigan care se ocupa cu confectionarea obiectelor de tabla, a fost batut si jefuit de 11 uluce din tabla zincata, in timp ce se afla in centrul comunei Borca. Autorul este un tanar din localitate, iar pesupusa fapta s-a petrecut duminica.

Martorii spun ca de fapt intentia tanarului aflat in stare de ebrietate a fost doar sa-l agreseze pe tigan, in urma unei dispute verbale. Dupa ce i-a fost administrata o corectie fizica, tiganul a fugit lasand din mana ulucele, iar tanarul le-a luat si le-a aruncat peste gardul unei proprietati, insa a fost acuzat de victima ca de fapt a vrut s-o talhareasca.

Comunicatul IPJ Neamt:

”În ziua de 21 mai a.c., în jurul orei 20.30, Postul de Poliție Borca a fost sesizat prin SNUAU 112, de un bărbat de 41 ani din județul Mureș, despre faptul că în timp ce se afla în stația de autobuz din centrul comunei Borca a fost amenințat cu acte de violență și ulterior agresat fizic de un bărbat de 26 ani din comună, iar după comiterea agresiunii, suspectul i-a sustras un număr de 11 uluce confecționate din tablă zincată.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat și depistat suspectul pe care l-au reținut pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 ore. În ziua de 22 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bicaz a dispus împotriva suspectului măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au recuperat și restituit părții vătămare bunurile sustrase în valoare de 1500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tâlhărie.”

Ionut CORFU (foto-arhiva)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.