Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în cursul anului, în zona denumita” La Ruşi”, o femeie de 55 de ani, din Moldoveni a comercializat ţigarete de provenienţă moldovenească, fără a avea aplicate banderole de marcaj emise de autorităţile române.

Astfel, în baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Roman, polițiștii au efectuat ieri, 24.08.2016, o percheziţie la locuinţa femeii, unde au identificat 24 de pachete de țigări având aplicat timbru de provenienţă din Republica Moldova.

Cele 484 de țigarete au fost confiscate de polițiști, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.