Media de varsta a angajatilor din cabinetul prefectului Adrian Niță, a scăzut considerabil, după ce Alexandra Pocovnicu, o tânără speranta de doar 19 ani, a fost angajata la secretariatul prefectului PSD de Neamt. Informatia privind angajarea, a fost confirmata oficial de Adrian Niță.

Tanara a absolvit recent Liceul cu Program Sportiv din Piatra Neamt si a fost angajata la Prefectura la inceputul lunii aprilie. O luna mai tarziu, la inceputul lunii mai, aceasta apare intr-o serie de poze făcute in Egipt, alaturi de familia fostei prefecte PSD, Daniela Soroceanu, revenita pe functia detinuta anterior, de secretar general al judetului Neamt, de-a dreapta lui Ionel Arsene.

Una dintre poze o infatiseaza pe Alexandra Pocovnicu in ipostaze tandre (intr-o piscina in vacanța din Egipt) cu fiul cel mare al Danielei Soroceanu, Sebastian Soroceanu. Acesta are doua job-uri la stat: consilier personal al vicepresedintei CJ Neamt, Madalina Ciubotaru si consilier parlamentar la cabinetul deputatului PSD, Ciprian Șerban. Un al treilea job la stat este pus la pastrare pentru Soroceanu Jr. la ADI ECONEAMȚ, unde acesta este angajat, insa postul este suspendat in cazul in care tânărul este nevoit sa renunte la unul dintre cele doua locuri de munca pe care activeaza in prezent (dezvaluirea a fost facuta de Bogdan Gavrilescu, directorul ADI ECONEAMT, intr-o emisiune Vestea Tic-Tac, realizata de Daniel Vinca). Tanarul Soroceanu este si membru supleant pe lista de consilieri judeteni PSD si are sanse destul de mari sa devina consilier judetean in viitorul apropiat.

Si Soroceanu senior, tatal lui Sebastian si sotul Danielei, detine doua locuri de munca, tot la stat: profesor de educatie civica si director de marketing la Complexul Muzeal Neamt, institutie din subordinea CJ Neamt.

Tânăra Alexandra Pocovnicu, angajata Prefecturii Neamt, mai apare intr-o poza ceva mai recenta (luni- 10 mai), alaturi de Daniela Soroceanu, Sebastian Soroceanu si Ionel Arsene. Imaginea a fost surprinsa Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, unde a avut loc un eveniment pe bani publici dar cu circuit inchis, intitulat ”Gala femeilor din administratia publica”.

Tinerii care vor sa obtina un loc de munca in judetul Neamt, indiferent de studiile pe care le au, trebuie sa stie ca AJOFM organizeaza pe 20 mai, Bursa Locurilor de Munca in Piatra Neamt, Roman si Targu Neamt. Amanunte AICI.

Ionut CORFU (sursa foto: facebook- Daniela Soroceanu, facebook- Ionel Arsene)

 

 

2 COMENTARII

  1. Pe bune??? Asa ceva… Nu ne dezamageste rotunjimea sa, Soroceanca. Totusi, într-un cabinet de demnitar consilierii au probabil un rol bine definit, de a consilia. Pe ce probleme il consiliaza juna cu liceu sportiv pe cuceritorul Niță? Ar trebui sa aiba grija si rotunjimea sa, Soroceanu junior. Inseamna ca la presiunea celei care conduce prefectura, Soroceanca, au modificat si organigrama institutiei pentru a inlocui functia cu studii superioare cu una cu studii medii. Oare cate rude mai are Soroceanca in judet? Fugariti-va copiii din judetul ăsta condus de nulitati. Sa ne fereasca Dumnezeu, de ce sunt capabili nemernicii.

  2. Liviule….doar 2 masuri sunt posibile
    1. Dictatura militara de urgenta in staurata in Romania
    2. Ne ducem copiii in strainatate
    Ultima fiind cea mai plauzibila!
    Prima neavand cine s-o mai faca, si daca ar face-o, am trai ca in starea de urgenta cu nulitatile la cârmă!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.