Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au identificat și reținut doi tineri din Săbăoani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 27 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către un tânăr de 20 de ani, despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit că, în timp ce doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, se aflau pe terasa unei societăți comerciale din Săbăoani, pe fondul unui conflict, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr din Cordun. Polițiștii au extins cercetările și asupra comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 28 mai a.c., în baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de polițiști, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.