Trei tineri din Borlesti au fost retinuti de politisti dupa ce s-a stabilit ca sunt autorii unei incendieri. Acestia s-au razbunat pe o femeie de 64 de ani din localitate, dand foc unei anexe din gospodaria acesteia, pentru ca la un moment dat, unul dintre ei ar fi avut niste neintelegeri cu ea, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În urma investigațiilor efectuate privind incendiul provocat de către persoane necunoscute la o anexă a locuinţei unei femei de 64 de ani, din Borleşti, polițiștii au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, bănuiți de săvârșirea faptei.

Tinerii, toți din localitatea Borlești au fost depistați și preluați, ieri, de către polițiști pentru continuarea cercetărilor. După finalizarea acestora, polițiștii au dispus măsura reținerii față de aceștia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Polițiștii au stabilit faptul că în urma unei înţelegeri prealabile cu unul dintre tineri, respectiv cel de 19 ani, ceilalți doi au fost determinaţi să incendieze anexa părţii vătămate, în zilele de 12.05.2017 şi 16.05.2017. Faţă de cei trei s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de distrugere în formă continuată şi agravantă( 2 acte materiale), precum şi reţinerea pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.