La data de 28 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din Piatra Neamț, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 17 mai 2021,  în timp ce doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, din Girov și Vânători-Neamț, se aflau în incinta locuinței bărbatului de 48 de ani, profitând de faptul că acesta se afla sub influența alcoolului, ar fi exercitat acte de violență asupra sa, după care i-ar fi sustras mai multe aparate electronice precum și bunuri de uz personal.

Ulterior, pentru a-și asigura scăparea, unul dintre tineri l-ar fi lovit cu palmele în zona feței pe bărbatul în cauză.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus, la data de 2 august 2021, la identificarea și depistarea în localitatea Girov, a persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, iar în urma documentării activității infracționale au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.