Tinerii de 18 si 19 ani care au bătut și tâlhărit un bătrân fără adăpost în Piatra Neamt, au fost lăsati în libertate de judecători. Cei doi au fost pusi sub control judiciar, adica vor da periodic cu subsemnatul la Politie. Acestia au fost prinsi si reținuți de polițiștii din Piatra Neamt, tocmai la Bucuresti ”La data de 12 octombrie a.c., persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de acestea fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

Reamintim că, la data de 11 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție nr.9 din București au pus în executare un mandat de aducere, în cadrul unui dosar penal, ce vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 2 octombrie a.c., un bărbat, doi tineri, cu vârste de 18, respectiv 19 ani, din Piatra Neamț, ar fi exercitat acte de violență, asupra unui bărbat de 71 de ani, persoană fără adăpost, după care i-ar fi sustras suma de 700 de lei.

Cei doi tineri a fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, iar în urma documentării activității infracționale, au fost reținuți pentru 24 de ore”, se arata într-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.