Două camioane (TIR) au fost distruse în totalitate în urma unui incendiu izbucnit noaptea trecută la unul dintre cele două autovehicule, în timp ce erau parcate pe o stradă din orașul Roman, în apropierea fabricii de zahăr. Pompierii au reușit să oprească extinderea flăcărilor și la un al treilea camion. Potrivit ISU Neamț, incendiul ar fi izbucnit de la un dispozitiv de încălzire. Din fericire, nu au existat victime.

La ora 01:43 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un autocamion situat pe strada Fabricii din municipiul Roman.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Roman.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la două autocamioane cu posibilitatea propagării la al treilea.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars: un autocamioan în proporție de 80% (cabină și semiremorcă), cabina celui de-al doilea autocamion și rezervorul, anvelopele și instalația electrică de la a cel de-al treilea autocamion. S-au deteriorat și remorcile celor două autocamioane.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de un aparat de încălzire locală supraîncălzit. Nu au fost victime”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.