A fost seară pe ritmuri pop cu influențe etnofolclorice la Vacanțe Muzicale, în prezența unui public numeros, ca de fiecare dată.

S-a putut urmări un spectacol inedit, asigurat de Popfolklorica, proiect cross-over româno-norvegian, care aduce împreună un mix de artiști cu influențe și backgrounduri muzicale diferite. Așadar, solista Eugenia Nicolae, a fost acompaniată de un melanj de instrumente mai rar întâlnite la un loc pe aceeași scenă, de la chitară și instrumente de suflat, până la vestitul țambal românesc.

POPFOLKLORICA este conceptul sub umbrela căruia artistul Ovi a reușit să aducă împreună artiști cu stiluri de muzică care variază de la jazz la motown sau soul, cu elemente etno și de folclor. Abordarea Popfolklorica contestă limitele muzicale ale scenei românești, prin versatilitatea instrumentală și doza de energie vibrantă pe care o transmit ca grup, care cuprinde șapte membri: Ovi (vocal și clape), Anton Cazanoi (țambal), Cezar Cazanoi (instrumente de suflat), Eugenia Nicolae (vocal), Sorin Zlat (pian), Seby, Joo (bass), Marius Ciupitu (tobe)

Seara a cincea a Vacanțelor Muzicale- 2033, în imagini (foto- Flavius CORFU)

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.