Top 5 cazinouri online care oferă bonusuri de ziua ta

Puține lucruri sunt mai plăcute decât momentul în care descoperi, ca jucător, că loialitatea și investițiile tale sunt într-adevăr apreciate. Pentru că sunt experți în marketing și în optimizarea experiențelor, cazinourile știu exact care este momentul cel mai oportun pentru a-și premia jucătorii. Dacă nu știai până acum, sau nu erai chiar sigur, noi îți confirmăm. Majoritatea cazinourilor oferă bonusuri chiar în zilele de naștere. Acest gest vine în speranța fidelizării, dar și pentru a sărbătorii împreună cu utilizatorii această zi specială și mult așteptată.

Deși putem cu toții să cădem de comun acord că orice jucător ar aprecia acest gest, nu toate cazinourile sunt atât de generoase. Cele 5 cazinouri online de top se situează pe un prag atât de înalt întocmai datorită atenției excepționale acordate jucătorilor. Prin urmare ele sunt cunoscute pentru aceste bonusuri. Citește în continuare dacă vrei să afli cum poți să te bucuri de un bonus de ziua ta în cadrul celor 5 cazinouri online de top.

Superbet

Superbet este o companie care timp de 3 ani a fost premiată drept cel mai bun operator de pariuri sportive la nivel european. O multitudine de alte trofee și premii s-au însumat acestuia, însă ce este important de reținut este faptul că această companie se apreciază printre liderii industriei din acest domeniu. Gama lor variată de oportunități acoperă diverse arii, printre care se includ și se remarcă pariurile online, jocurile de tip sloturi, cazinourile live, jocurile virtuale și loteriile.

Este clar că o astfel de companie știe să își aprecieze și stimuleze jucătorii. Prin urmare, nu ne surprinde faptul că bonusurile de ziua de naștere oferite de aceștia se ridică la nivelul așteptărilor. Pentru liniștea jucătorilor, Superbet promite înștiințarea termenilor și condițiilor bonusurilor prin intermediul a cel puțin un canal de informare. Aceste canale pot fi, dar nu se limitează la: e-mail, sms, cont al jucătorului, etc.

Prima condiție pe care un jucător trebuie să o îndeplinească pentru a beneficia de bonusul aniversar este fidelitatea. Acest lucru se realizează prin înscrierea în Superbet, obținerea cardului de fidelitate fizic sau digital și activarea acestuia. Pe urmă jucătorul va fi contactat direct, iar acesta trebuie să își dea acordul în privința informării. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, bonusul va fi oferit tocmai în ziua de naștere.

Winbet

Casa de pariuri Winbet poate fi considerată nouă având în vedere că a intrat pe piață relativ recent. Cu toate acestea, se bucură de un feedback pozitiv din partea jucătorilor datorită ofertei surprinzător de bune. Fiind o platformă relativ actuală, site-ul este optimizat pentru tehnologia avansată și funcționează excelent atât pe mobil cât și pe desktop.

Bonusul de ziua de naștere propus de Winbet poate fi utilizat la oricare dintre sloturile dorite. Cu toate acestea, jucătorii trebuie să înștiințeze departamentul de suport clienți pentru a beneficia de bonus și trebuie să fi realizat cel puțin o depunere. Termenul de valabilitate se extinde pe o perioadă de 7 zile. Prin urmare, Winbet oferă jucătorilor săi o săptămână întreagă în care se pot bucura de bonusul primit.

Betano

Compania Betano se îndepărtează puțin de tipar atunci când vine vorba de bonusul aniversar. Aceștia au ales o abordare diferită și anume aceea de a personaliza bonusul în funcție de jucător. Criteriile în funcție de care se alege și se acordă bonusul pot fi legate de activitatea pe site, nivelul depunerilor, vechime și altele.

Netbet

Asemănătoare cu abordarea celor de la Betano este și cea a echipei Netbet. Aceștia personalizează și ei bonusul aniversar, dar pe lângă criteriul vechimii contului aceștia se axează și pe perioada din an în care se regăsește ziua de naștere. Bineînțeles, deținerea unui cont validat la momentul zilei de naștere este un criteriu fundamental.

Winmasters

Winmasters oferă de asemenea un bonus aniversar care poate fi accesat numai de membrii acestuia. Pentru a deveni membru este necesară deschiderea unui cont în cadrul Winmasters. Aceștia se axează și pe importanța unui depozit minim pentru eligibilitate. Acestea sunt singurele criterii care trebuie respectate de către cei care își doresc să primească un bonus de la Winmasters, însă se pare că actualmente jucătorii s-ar putea bucura nu de unul, ci chiar de două premii o singură dată pe an.

Concluzie

Se pare că bonusul aniversar nu este doar un mit, o legendă sau o strategie de marketing. Este chiar o realitate, însă pentru a te putea bucura de acest bonus trebuie să ai încredere în cazinoul sau casa de pariuri pe care o frecventezi. Ei bine, este extrem de ușor să te încrezi în cele 5 cazinouri online de top. Acestea oferă bonusuri o dată pe an tuturor jucătorilor care îndeplinesc cerințele necesare. Pentru a nu întâmpina surprize neplăcute, este important ca jucătorii să verifice ocazional Termenii și Condițiile fiecăruia. Cea mai bună parte este că suntem destul de siguri că aceste companii își doresc să-și surprindă plăcut jucătorii în continuare!

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.