Ionel Arsene, presedinte CJ Neamt si inculpat in doua dosare penale pentru fapte de coruptie, nu scapa nicio ocazie sa se dea in stamba, sa se traga in poze facute de fotograful de curte platit din bani publici, si totodata, sa devina extrem de penibil.

Revenit de la Bucuresti de la petrecerea cu lautari, într-o postare facuta astazi pe contul sau de facebook, sfatuit probabil de la fel de penibilii lui comunicatori, Arsene spune ca a asistat la semnarea unui contract la primaria Targu Neamt si adauga si pozele de rigoare, de parca el ar fi semnat documentele. Adica omul nu avea fix nicio treaba cu ce se petrecea acolo, dar a tinut sa culeaga laurii cum se mai spune, si sa dea impresia ca a facut si el ceva, declarandu-se pe deasupra si foarte bucuros de marea isprava: ”A fost o bucurie pentru mine să asist astăzi la semnarea contractului de finanțare dintre Primăria Tîrgu Neamț și Agenția de Dezvoltare Nord-Est pentru reabilitarea termică a unui bloc de locuințe din oraș”. Deci Arsene a fost un fel de martor asistent cum sunt cei in prezenta carora completeaza politistii procese verbale cu amenzi, la ”semnarea unui contract pentru reabilitarea termica a UNUI bloc”. Deci un singur bloc va fi imbracat in polistiren de primaria Tg. Neamt, dar seful CJ Neamt a simtit nevoia sa spuna asta public, si sa puncteze ca a vazut el cu ochii lui cum s-au semnat hartiile. Totusi cat de limitat in gandire si lipsit de inspiratie trebuie sa fie cineva sa-si sfatuiasca seful (acesta sa mai si accepte) sa se laude cu asa ceva, in asemenea imprejurari, de parca ar fi mutat muntii din loc?

Dar penibila miscare de imagine (sanchi!) nu contine doar atat. Arsene declara ca isi doreste ca orasul Targu Neamt sa aiba o atmosfera mediavala. Sigur ca dorinta ii va fi indeplinita, pentru ca mult nu mai este si asta s-a vazut cand 50 de tigani s-au batut in plina strada in miezul zilei, dar se poate vedea si la o simpla plimbare pe strazile din urbea condusa de Daniel Harpa, primarul- festival.

In acest timp, dealurile din judet o iau la vale, lucrarile la poduri incep si se opresc, iar drumurile sunt ruine.

Iata ce spune Arsene:

”A fost o bucurie pentru mine să asist astăzi la semnarea contractului de finanțare dintre Primăria Tîrgu Neamț și Agenția de Dezvoltare Nord-Est pentru reabilitarea termică a unui bloc de locuințe din oraș. Acesta este doar primul imobil care va intra în reabilitare, urmând ca în perioada următoare Primăria Tîrgu Neamț să acceseze fonduri europene pentru alte 15 blocuri.

Mi-am dorit dintotdeauna ca orașul Tîrgu Neamț să aibă acea atmosferă medievală pe care o au orașele similare din străinătate iar prin acest proiect vom reuși acest lucru, blocurile urmând a fi complet reabilitate din punct de vedere termic dar și estetic.

Îl felicit pe primarul Daniel Harpa pentru această inițiativă și pentru faptul că este primul primar din regiunea de dezvoltare nord-est care semnează un contract pe această axă.”

Ionut CORFU

3 COMENTARII

  1. Personajul asta e nascut penibil. Dupa ce ca arata vai mama lui si doar sugativele ii mai dau tarcoale, mai are si obiceiuri de mimoza care posteaza toata ziua idiotenii. Poate unele vor zice ca sunt invidoasa sau geloasa, dar decat cu unul ca asta mai bine renunt la familia traditionala. Un parvenit care mananca doar in carciumi de fite dar e innebunit dupa Salam. Doamne, cat de pacatosi suntem daca ne-a trimis Dumnezeu asemenea idioti.

  2. Gastii de la Tg Neamt i s-a supus si directorasul de la ADR care se pare ca o va lua pe drumul predecesorului sau, spre puscarie. Cat despre cei doi imaculati, zici ca sunt din Las Fierbinti cand vezi ce prostii debiteaza. Apropo de martorul asistent, zice lumea ca ar fi si denuntator in cateva cazuri. Probabil a crezut ca nu se afla.

  3. Mult cotcodăcit pentru mai nimic. Cam așe:
    ”Biata găină […] găseşte şi ea o mărgică ş-o înghite. Apoi răpede se întoarce acasă la babă şi începe de pe la poartă: Cot, cot, cotcodac !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.