De 45 de zile au nevoie Primaria Piatra Neamt si Publiserv, pentru a reabilita un capat de strada. Atat se va lucra pe cateva sute de metri pe str. Fermelor, care a fost inchisa astazi, pe capatul dinspre cartierul 1 Mai (Socar). Tot 45 de zile, soferii care ajung in zona vor avea parte de trafic de cosmar, pentru ca circulatia rutiera (inclusiv traficul greu) va fi redirectionat pe stradutele din cartierul Gara Veche si din cartierul Ciritei.

45 de zile (cam cat le ia altora sa faca vreo cateva zeci de km de autostrada) inseamna ca lucrarile ar trebui sa se finalizeze la sfarsitul lunii octombrie. Daca temperaturile vor scadea sau daca vor aparea situatii neprevazute (Publiserv are intotdeauna cate o surpriza pentru pietreni), nu este deloc exclus ca strada sa ramana inchisa pana anul viitor.

Politia Locala reaminteste rutele ocolitoare si anunta ca politistii locali vor fi prezenti in locul respectiv, pentru a indica soferilor pe unde pot ocoli zona. ”Strada Fermelor a intrat într-un amplu proces de reabilitare, iar în aceste condiții a fost necesară restricționarea traficului rutier pe porțiunea unde au început deja primele lucrări. ”Poliția Locală Piatra Neamț va dirija autoturismele și vehiculele de mare tonaj spre traseele deviate stabilite (pentru vehiculele sub 10 tone va fi redirecționat pe străzile Ion Ionescu de la Brad – Ciocârliei – Olteniei – Gara Veche, iar pentru vehiculele peste 10 tone pe DN 15D, DJ 156A și DJ 175 – str. Izvoare), astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

De asemenea, zilele acestea se continuă cu turnarea covoarelor asfaltice pe strada Bistriței, traficul rutier fiind permis pe un singur sens, doar autotrenurilor/camioanelor care circulă înspre și dinspre Bacău precum și riveranilor.

În perioada cât vor avea loc intervențiile asupra carosabilului, pe cele două artere (Fermelor și Bistriței), pentru a se evita crearea de blocaje și disconfort, recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte indicațiile echipajelor Poliției Locale și să folosească variantele ocolitoare”, se arata intr-o informare a Politie Locale.

I.C. (sursa foto: Politia Locala)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.