Traficul rutier in Cheile Bicazului era aproape blocat din cauza vremii, in aceasta dimineata in jurul orei 8. Potrivit ISU Neamt, un TIR a derapat pe coborarea spre judetul Harghita ingreunand si mai mult circulatia autovehiculelor. Au fost informate autoritatile din judetul Harghita, insa cei care pleaca la drum si au traseu prin Cheile Bicazului trebuie sa stie ca exista posibilitatea ca traficul sa fie complet blocat.

La Rediu, un TIR a ramas impotmolit in zapada pe drumul judetean din localitate in aceasta dimineata, insa situatia a fost remediata cu ajutorul DRUPO si al SVSU Rediu.

Loading...

Pe toate drumurile din judetul Nemt se circula extrem de greu. Abia in aceasta dimineata au fost vazute in trafic masini de deszapezire, desi a nins aproape toata noaptea. Carosabilul este acoperit cu strat gros de zapada si gheata si deja au fost semnalate cazuri de masini ajunse prin santuri dupa ce au derapat.

Informatiile au fost furnizate de participantii la trafic. Nu avem informatii oficiale, pentru ca Prefectura Neamt refuza sa mai transmita informari catre tvmneamt.ro, ordinul venind de la prefectureasa Daniela Soroceanu ca razbunare pe jurnalistii care nu-i aduc osanale, insa vom face tot posibilul sa informam cetatenii judetului asupra problemelor cauzate de vremea nefavorabila. Vom reveni.

Stire in curs de actualizare

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ