Traficul rutier este complet blocat in timpul zilei pe str. Stefan cel Mare din Piatra- Neamt, pana la sfarsitul lunii iulie. Este vorba desre o portiune intens circulata, din spatele hotelului Ceahlau pana la Clubul Copiilor. Intervalul orar in care se interzice circulatia pe portiunea respectiva este 8:30- 16:30, dupa cum a declarat Eugen Pancu, seful politiei locale (Compartimentul Comunicare de la Primaria Piatra- Neamt a intrat probabil cu totul in vacanta, pentru ca nu a raspuns nimeni la telefon).

Masura a intrat in vigoare ieri, 16 iulie si a fost luata pentru desfasurarea unor lucari la pasajul rutier de la Curtea Domneasca, insa creeaza mari probleme in zona centrala a orasului, inclusiv pe str. Alexandru cel Bun unde in lipsa politistilor care sa fluidizeze traficul, se creeaza frecvent blocaje rutiere.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Puteau inchide circulatia noaptea sa lucreze nu ziua si mai ales in lunile in care se aglomereaza orasul cu turisti si stranieri. Putea fi prevazut in caietul de sarcini pt licitatie sa se lucreze noaptea mai ales ca nu sunt blocuri in imediata vecinatate.

  2. Ar fi interesant cine este patronul firmei care a castigat licitatia. Si ce lucrari are in portofoliu. Si cati angajati are firma. Toti se plang ca nu au de lucru, si când au, nu au cu cine sa faca. Iar discomfortul nostru, al cetatenilor este ultimul lucru pe care iubitul nostru politician din fruntea PRIMARIEI si orasului il are trecut in agenda de lucru. Nu mai pot ei de noi, fas! Ce va mai uimeste in tara noastra când dupa lupte seculare au inceput lucrarile la podul de la Preluca. Sa spun ca cele de la podetul din Bicaz au durat 2 ani? Apolodor din Damasc a construit acum 2000 ani in urma un pod peste Dunare in 2 ani, si nu avea politicieni romani la conducere si buldo-escavatoare si camioane in parcul auto, ci pe unul Traian, care taia in carne vie!
    O zi frumoasa tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.